Nova exposició virtual: V Centenari del naixement de Teresa de Jesús (2015). Exposició “Escribo con libertad”

vista web expo

Ja podem oferir-vos l’enllaç a l’exposició virtual de l’exposició “Escribo con libertad”, que mostra documents del CRAI Biblioteca de Reserva en ocasió del V centenari del naixement de Teresa de Jesús. Recordem que és una exposició conjunta entre el CRAI Biblioteca de Lletres i Biblioteca de Reserva present a les vitrines de les dues biblioteques fins el 30 d’octubre.

Com sabeu, gairebé de totes les exposicions que organitzem a les vitrines de la Biblioteca de Lletres i de la sala de Reserva n’oferim la versió virtual. Així, queden totes agrupades en la pàgina web dedicada a exposicions virtuals del CRAI Biblioteca de Reserva. D’aquesta manera, ampliem la seva visibilitat i a la vegada tenim l’oportunitat d’oferir més informació. En el cas de l’exposició actual sobre Santa Teresa, a part de presentar en els casos que s’ha considerat necessari més d’una imatge dels llibres seleccionats, s‘ha incorporat el Ms 992 a la vitrina 3 que no és present a la vitrina fisica. Però el més rellevant és que s’han afegit explicacions de cadascuna de les vitrines i d’algunes peces, així com diferents enllaços. De cada document exposat, juntament amb la seva cita, s’indiquen els enllaços següents:

Tant la selecció de les peces, com la informació addicional que es dóna a la versió virtual, ha estat proporcionada per la comissària de l’exposició, Mercè Gras, historiadora, arxivera de l’Arxiu dels Carmelites Descalços de Catalunya i Balears, col·laboradora de MCEM (Base de dades de manuscrits catalans de l’Edat Moderna) i autora del Diccionari biogràfic d’autors carmelitans descalços catalans.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i repositoris, Exposicions virtuals i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Nova exposició virtual: V Centenari del naixement de Teresa de Jesús (2015). Exposició “Escribo con libertad”

  1. Retroenllaç: Dos articles sobre la recepció de la figura de Teresa de Jesús a eHumanista IVITRA – Castell Interior

Els comentaris estan tancats.