Les xarxes socials al CRAI Biblioteca de Reserva al DDUB

Logotip del butlletí de Fent Història

Ja es pot consultar al Dipòsit digital de la UB l’article Les xarxes socials al CRAI Biblioteca de Reserva de la Universitat de Barcelona. En aquest mateix bloc havíem anunciat la seva publicació en la revista Fent Història de l’Associació Catalana d’Estudis Històrics, i ara s’ha afegit als documents del repositori UB.

Inclòs dins d’un monogràfic sobre arxius i biblioteques, l’article recollia les motivacions per crear el Bloc de Reserva, que en aquell moment tenia 3 anys de trajectòria, així com els procediments emprats i algunes claus del seu funcionament. La redacció coincidia també amb la creació del perfil de Reserva al facebook, així que també s’esmenten els canvis soferts en les diferents xarxes de difusió.

Podeu accedir a l’article des de l’identificador http://hdl.handle.net/2445/67892.

Aquesta entrada s'ha publicat en Bases de dades i repositoris i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.