Antoni Agustí i Albanell al CRAI Biblioteca de Reserva

Amb motiu del Simposi Internacional L’arquebisbe Antonio Agustín en el seu 500è aniversari del seu naixement el CRAI Biblioteca de Reserva presenta una mostra d’alguns dels llibres d’aquest il·lustre humanista. A les vitrines del CRAI Biblioteca de Lletres i de Reserva trobarem tant manuscrits com impresos d’Antoni Agustí, així com els reculls d’Andreas Schottus i Ponç d’Icart on trobem Agustí. També s’afegeix el catàleg de la seva biblioteca, imprès per Felip Mei just després de la seva mort, en un exemplar fotocopiat cedit per a l’ocasió.

El seminari està organitzat per la UAB, la UB i la URV, amb la col·laboració de l’Acadèmia de les Bones Lletres, l’Arquebisbat de Tarragona i La Societat Catalana d’Estudis Clàssics i se celebrarà els dies 1 i 2 de juny a Barcelona i Tarragona.

Els llibres estaran a les vitrines esmentades des del dia 31 de maig fins el 2 de juny. La versió virtual de l’exposició la posarem a l’abast properament.

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Antics posseïdors, Conferències, cursos i jornades, Exposicions, Exposicions virtuals, Impresos, Manuscrits i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.