El CRAI Biblioteca de Reserva és protagonista en una Notícia UB

Ahir Notícies de la UB es va fer ressò d’una part ben peculiar del nostre fons amb “Petits tresors que s’amaguen en llibres antics.”

En el nostre bloc ja us hem parlat diverses vegades de les troballes dins dels llibres que anem processant com a material annex.

Tot i que l’article parla de més de cent peces de material annex, des del catàleg en comptabilitzem més de 250. Òbviament aquesta informació queda introduïda dins del camp de l’exemplar dels registres del catàleg i la recuperació des de l’opac no és del tot acurada. Per tant, si esteu interessats en aquest material, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres. És un material molt interessant, tant per la seva varietat, curiositat i pel seu testimoniatge dels hàbits dels lectors dels nostres avantpassats.

Les notícies sobre material annex del nostre bloc va captar l’atenció de la unitat de comunicació de la UB que ens va fer una visita perquè els féssim una mostra d’aquest material amb els exemples més vistosos.

El resultat és aquesta notícia de premsa.

Esperem que us agradi.

Aquesta entrada s'ha publicat en Impresos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.