“El joc de les diferències” virtual

Tot i que amb “cert” retard, acaba d’aparèixer a les pàgines del CRAI Biblioteca de Reserva dedicades a les mostres virtuals “El joc de les diferències: estats, emissions, edicions copiades línia per línia”, exposició presentada a les vitrines de les biblioteques de Reserva i de Lletres del 2 al 19 de maig del 2016.

A la selecció de casos hem mirat de reflectir l’apassionant (i en ocasions exasperant) àmbit de les anomenades “variants bibliogràfiques”, tot un univers a què el catalogador de llibre antic sovint es veu abocat, de vegades quan menys s’ho espera.

Recordem que la mostra va ser el resultat d’una celebració: la publicació, al Dipòsit Digital, del document de treball Estats, emissions i edicions al catàleg: una proposta oberta, un manual elaborat pel CRAI Reserva que esperem que constitueixi una eina útil per a qui treballa amb fons patrimonials. En aquest sentit, ens satisfà molt la seva inclusió a les Pautes per a monografies impreses antigues del CSUC (Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya), en la redacció de les quals la nostra biblioteca va participar i de què ens fèiem ressò recentment.

Per a més informació sobre l’exposició, us convidem a llegir el post publicat en aquest mateix blog amb motiu de la seva inauguració.

Aquesta entrada s'ha publicat en Exposicions virtuals, Impresos i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a “El joc de les diferències” virtual

  1. Anònim ha dit:

    Fantastic

Els comentaris estan tancats.