#quedatacasa amb les nostres exposicions virtuals

Aquests dies de confinament forçós us animem a revisitar les nostres exposicions virtuals, o bé a descobrir-les, si és que no les coneixíeu abans.

Manuscrits, incunables, impresos antics i gravats són els protagonistes indiscutibles d’una trentena d’exposicions virtuals que teniu a la vostra disposició: “Els plaers de mirar”. Tresors del fons bibliogràfic de la Universitat de Barcelona, Prelum celebratissimum, la premsa tipogràfica més festejada, Biblioteques retrobades: antics posseïdors al CRAI Biblioteca de Reserva, Universo Cervantes, 1616-2016 o Imatge, devoció i identitat a l’època moderna (SS.XVI-XVIII) són alguns dels títols que, de ben segur, us enamoraran!

Entreu i gaudiu!

Aquesta entrada ha esta publicada en Exposicions virtuals. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.