Novetats bibliogràfiques i un tastet de marques de 2021

L’estiu passat vam dur a terme el canvi de sistema de gestió del catàleg i el procés d’adaptació ha sigut llarg. Per aquesta raó, no hem publicat les noves incorporacions des de març de l’any passat. Aquest endarreriment i acumulació ens ha fet optar per presentar en aquesta entrada les novetats bibliogràfiques i una petita selecció de les moltes marques que hem treballat durant la segona meitat de 2021. Aprofitem per celebrar amb tots vosaltres el primer aniversari del nou format de les nostres bases de dades, tant de Marques d’impressors com d’Antics posseïdors

Pel que fa a les noves edicions catalogades us presentem els nous registres catalogats en dos documents diferents a causa del canvi de sistema del catàleg: el primer encara amb Sierra, i el segon ja amb Alma. No hi ha cap incorporació pel període agost-setembre degut a aquesta migració.

Nous registres catalogats març-juliol de 2021

Nous registres catalogats octubre-desembre de 2021

Pel que fa a les Marques d’impressors, en aquests mesos hem incorporat dotze nous impressors. Podeu observar les seves marques a continuació i si feu clic a sobre de cada una enllaçareu amb al seu registre a la base de dades.

De les 37 noves marques d’impressors, hem triat aquestes sis que ens han agradat especialment. Podeu enllaçar de la mateixa manera, fent clic a la imatge, tenint en compte que una marca pot presentar diverses variants gràfiques i que les podeu anar passant amb les fletxes laterals.

Finalitzem el repàs amb els Antics posseïdors, dels quals us presentem una dotzena de marques, tot i que la suma total de les noves incorporacions és de més d’una seixantena.

En les properes setmanes publicarem un segon tastet corresponent al primer semestre de 2022, amb la promesa de presentar regularment totes les noves edicions catalogades i les noves marques a partir del curs que ve, un cop ens hàgim posat al dia.

Aquesta entrada s'ha publicat en Antics posseïdors, Marques d'impressors, Novetats de fons antic i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Novetats bibliogràfiques i un tastet de marques de 2021

  1. Nora Vela ha dit:

    Tot preciós, un gaudi el que feu i moltes gràcies per la seva difusió, amics!!!

  2. Retroenllaç: Segon tastet d’estiu de novetats bibliogràfiques i de les bases de dades de la primera meitat de 2022 | Blog de Fons Antic

Els comentaris estan tancats.