Noves incorporacions a les bases de dades i novetats en catalogació

Reprenem de nou les publicacions mensuals que informen de les noves incorporacions tant a les nostres bases de dades (Marques d’impressors i Antics posseïdors), com al catàleg de Fons Antic. Podeu consultar el Cercabib en qualsevol moment per conèixer els nous registres bibliogràfics catalogats els darrers dos mesos, indicant a la barra de cerca ‘fons antic novetats’.

Us presentem el recompte dels nous registres catalogats dels últims dos bimestres:

Nous registres catalogats juliol-agost de 2022

Nous registres catalogats setembre-octubre de 2022

Aprofitem l’avinentesa per incorporar també en aquests apunts el recompte de Dones al Fons Antic, que va augmentant a poc a poc a mesura que es cataloga, i que ja compta amb 282 dones, entre autores, impressores i antigues posseïdores, 9 més que quan es va presentar el recurs al maig d’aquest any.

Pel que fa a les Marques d’impressors, aquests darrers mesos hem incorporat un nou impressor i vuit noves imatges d’impressors que ja disposaven d’alguna marca. Cal tenir en compte que les diferents variants d’una mateixa marca es visualitzen amb les fletxes de la dreta i esquerra de la imatge. 

Finalitzem el repàs amb els Antics posseïdors, dels quals us presentem més d’una dotzena de marques, tot i que la suma total de les noves incorporacions és de més d’un centenar.

En dos mesos tornarem a fer un repàs tant de les darreres edicions catalogades, com de marques d’impressors i d’antics posseïdors.

Aquesta entrada s'ha publicat en Antics posseïdors, Marques d'impressors, Novetats de fons antic i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Noves incorporacions a les bases de dades i novetats en catalogació

  1. Retroenllaç: Noves incorporacions a les bases de dades i novetats en catalogació | Blog de Fons Antic

Els comentaris estan tancats.