Curs sobre tècniques de restauració d’enquadernacions en pergamí a la Biblioteca Nacional de Catalunya

Curs_pergamiEls propers 15, 16 i 17 d’abril es realitzarà a la Biblioteca Nacional de Catalunya un curs sobre tècniques de restauració d’enquadernacions en pergamí.

Aquest curs està dirigit a professionals de la restauració i conservació. Té com a objectiu poder conèixer a fons les característiques de les diferents enquadernacions en pergamí, les seves estructures. També s’estudiarà la resposta del material i de les estructures d’enquadernació als tractaments, per tal de poder establir els criteris i les tècniques d’intervenció en la restauració d’enquadernacions en pergamí.

Aquesta entrada s'ha publicat en Restauracions i conservació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.