Noves incorporacions a les bases de dades i novetats en catalogació

Tal com vam anunciar, continuem amb les publicacions mensuals que informen de les noves incorporacions, tant a les nostres bases de dades (Marques d’impressors i Antics posseïdors), com al catàleg de Fons Antic. En aquest últim entorn podeu recuperar els nous registres bibliogràfics catalogats en els darrers dos mesos, indicant a la barra de cerca ‘fons antic novetats’.

Us presentem el recompte dels nous registres de fons antic catalogats els mesos de gener i febrer de 2023.

Nous registres catalogats gener-febrer de 2023

Pel que fa a la base de dades de Marques d’impressors, aquests darrers mesos hem incorporat sis nous impressors:

Dels impressors que ja constaven a la base de dades hem localitzat vint-i-una marques diferents. Cal tenir en compte que les diferents variants d’una mateixa marca es visualitzen amb les fletxes de la dreta i l’esquerra de la imatge. Al final del bloc d’imatges trobareu una selecció de les diferents variants de la impremta cerverina, amb la Immaculada Concepció com a figura central.

Finalitzem les noves incorporacions amb els Antics posseïdors, dels quals us presentem sis marques que s’han localitzat recentment. Com a curiositat podem veure dues marques diferents del mateix posseïdor i una marca nova en forma d’un segell humit d’un posseïdor que ja constava a la base de dades, podeu endevinar quin?

Al mes de maig tornarem a fer un repàs tant de les darreres edicions catalogades, com de marques d’impressors i d’antics posseïdors.

Aquesta entrada ha esta publicada en Antics posseïdors, Marques d'impressors, Novetats de fons antic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s