Catàleg de llibres ibèrics

170/5/28

Entre les novetats bibliogràfiques adquirides per la Biblioteca de Reserva de la Universitat de Barcelona el mes d’agost, volem destacar l’Iberian books : books published in Spanish or Portuguese or on the Iberian Peninsula before 1601.

Aquest catàleg, fruit de l’Iberian Book Project, realitzat al Centre for the History of the Media de la Universitat de Dublín, ofereix títols abreujats d’uns 20.000 llibres impresos a Espanya, Portugal i Mèxic, o impresos a qualsevol altre país en castellà o portuguès entre 1472 i 1600. També hi podem trobar un assaig introductori sobre la publicació a la Península Ibèrica a principis del Segle d’Or.

L’Iberian Book Project forma part de l’Universal Short Title Catalogue Project, promogut per la Universitat de St. Andrews d’Escòcia, que pretén reunir els diferents projectes bibliogràfics nacionals de llibre antic per formar una sola interfície de cerca de tots els llibres publicats a Europa des de la invenció de la impremta fins el 1600.

Aquesta entrada s'ha publicat en Impresos, Novetats de fons modern i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.