Segon tastet d’estiu de novetats bibliogràfiques i de les bases de dades de la primera meitat de 2022

Com us vam prometre en l’entrada de fa unes setmanes, oferim una segona entrega sobre les novetats tant bibliogràfiques com de Marques d’impressors i d’Antics posseïdors que hem treballat aquesta primera meitat de l’any.

Pel que fa a les noves edicions catalogades us presentem els nous registres catalogats en un document on trobeu els títols agrupats cada dos mesos. Us recordem que podeu consultar en qualsevol moment les catalogacions del mes corrent i dels dos anteriors al Cercabib Fons Antic  escrivint la paraula novetats al cercador.

Nous registres catalogats gener-juny de 2022

Pel que fa a les Marques d’impressors, en aquests mesos hem incorporat nou impressors que no teníem registrats a la base de dades. Podeu observar les seves marques a continuació i si feu clic a sobre de cada una enllaçareu amb al seu registre a la base de dades.

Dels impressors que ja teníem entrats a la base de dades, hem localitzat una vuitantena de variants de les seves marques, i d’aquestes n’hem escollit nou que ens han resultat destacables. Podeu enllaçar-hi fent clic a la imatge, tenint en compte que una marca pot presentar diverses variants gràfiques i que les podeu anar passant amb les fletxes laterals.

Finalitzem el repàs amb els Antics posseïdors, dels quals us presentem una dotzena de marques, tot i que és una petita part de les que hem treballat aquesta primera part de l’any. Podeu enllaçar amb la seva fitxa completa clicant sobre les imatges.

A partir del setembre, ara que ja ens hem posat al dia, us presentarem totes les noves marques a les bases de dades cada dos mesos.

Aquesta entrada s'ha publicat en Antics posseïdors, Marques d'impressors, Novetats de fons antic i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.